Yumé Ramos toch weg bij ONS Sneek

03 apr 2019 - 13:01

Yumé Ramos verlaat na dit seizoen de selectie van ONS Sneek. Dat heeft de club woensdag laten weten. De 32-jarige spits had eerder al twijfels of hij wel bij de ploeg van Paul Ravenau wilde blijven, maar heeft eerder toch besloten om de tweejarige optie te lichten.

Foto: -

Ramos is net terug van een lange blessure en wil in het laatste deel van zijn carrière nog een keer een ander avontuur zoeken. De Technische Commissie van de Snekers laat weten niet blij te zijn met het besluit van de spits, maar zegt deze wel te respecteren.

Yumé Ramos maakte tot nu toe 71 doelpunten voor de derdedivisionist uit Sneek.

Jeugdspelers ook weg

ONS neemt ook afscheid van twee spelers uit de jeugd. Tim Oosterbaan stroomde een aantal seizoenen geleden door vanuit de jeugdelftallen van de vereniging, maar heeft dit seizoen veel last van blessures. Hij is niet ingegaan op een aanbod van de club om langer te blijven.

Chris Wijnja heeft de TC laten weten dat het voor zijn ontwikkeling beter is als hij naar een andere club vertrekt waar hij aan spelen toe komt. Hij weet zelfs nog niet ov hij wel door wil gaan met voetballen of dat hij zich richt op zijn studie.

(advertinsje)
(advertinsje)