VC Sneek wint bij Eurosped en blijft in de race om finaleplaats

31 mrt 2019 - 17:26

De volleybalsters van VC Sneek hebben zondag met 3-0 gewonnen bij Eurosped. Daarmee blijven de Snekers op de tweede plaats staan in de kampioensgroep en zijn ze een concurrent kwijt. Eurosped maakte voor de wedstrijd van zondag nog kans op de tweede kans en daarmee de finale om de landstitel.

Anlène van der Meer (argyf) - Foto: www.orange-pictures.nl

De setstanden in Vroomshoop waren 25-23, 27-25 en 25-15 in het voordeel van Sneek. Twee spannende sets dus, waarna de ploeg van Paul Oosterhof de derde set vol overtuiging pakte. Anlène van der Meer sloeg zondag de meeste punten (18) binnen voor Sneek.

In de kampioensgroep heeft Sneek nu 18 punten. De enige ploeg die nog met Sneek concurreert om de tweede plaats is Set-Up'65. Die won zondag ook en heeft evenveel punten. De ploeg die tweede wordt, neemt het in de finale op tegen koploper Sliedrecht.

Programma

De ploegen in de kampioensgroep spelen nog twee wedstrijden. Sneek heeft nog twee thuiswedstrijden op het programma staan: tegen Flamingo's en Regio Zwolle. Die twee staan respectievelijk vijfde en zesde. Set-Up speelt over een week thuis tegen koploper Sliedrecht en moet in week later op bezoek bij Eurosped.

Trefwoorden: 
volleybal VC Snits Eurosped
(advertinsje)