SC Cambuur wint uitwedstrijd tegen FC Volendam met 1-0

22 mrt 2019 - 22:51

Na een eerste helft met maar weinig kansen, was het Sam Hendriks die in de tweede helft de Leeuwarders op voorsprong zette. Volendam probeerde daarna de gelijkmaker te scoren, maar dat lukte niet.

Repo FC Volendam-SC Cambuur

In de eerste helft was het Cambuur-speler Van Wermeskerken die meerdere keren kans had om te scoren, maar hij slaagde er niet in om de kansen waar te maken. Ook Volendam kon de paar kansen die ze kregen niet verzilveren.

In de tweede helft mocht Cambuur een aantal hoekschoppen nemen, maar ook daar kwamen geen goals uit. Een penalty, na een overtreding op Jansen, werd door Sam Hendriks wel ingeschoten. Vlak daarna kreeg Robertha de kans om de 0-2 te scoren, maar hij schoot tegen de paal. Ook een latere poging van Hendriks slaagde niet.

Reaksjeartikel- Cambuur Sam Hendriks

Na een gele kaart voor Van Kippersluis kreeg Volendam een vrije trap op zo'n twintig meter voor het doel. Keeper Mous wist die te keren.

Reaksjeartikel- Cambuur Robbert Schilder

Cambuur begon de tweede helft met dezelfde spelers als de eerste helft. In de 70e minuut werd Bangura vervangen door Robertha en in de 81e minuut maakte Jansen plaats voor Van den Beemt.

Reaksjeartikel- Cambuur Rene Hake

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal FC Volendam
(Advertentie)
(Advertentie)