Finale BeNe-League tussen UNIS Flyers en HYC Herentals

22 mrt 2019 - 20:23

Vrijdagavond speelden de UNIS Flyers tegen HYC Herentals uit België. Het was de eerste wedstrijd in de finale van de BeNe-League. Na een spannende wedstrijd waren het de UNIS Flyers die er met de winst vandoor gingen. Hieronder is de wedstrijd terug te zien.

De Flyers en Herentals eindigden in de reguliere competitie op de eerste en tweede plaats. De eerste finalewedstrijd in de BeNe-League is de Wedstriid fan de Wike.

De finale van de BeNe-League is best-of-5: wie er als eerste drie wedstrijden wint, gaat er met de titel vandoor. Door de wedstrijd van vrijdagavond staat UNIS Flyers nu met 1-0 voor in de strijd om de titel.

In de 'Wedstriid fan de wike' staat iedere week op radio, televisie en online een bijzondere sportwedstrijd centraal. Van korfbal tot amateurvoetbal en van betaald voetbal tot shorttrack: alles komt voorbij. Er wordt in de aanloop extra aandacht gegeven aan de 'Wedstrijd van de week'. De uiteindelijke grande finale, de wedstrijd zelf, is online te volgen op Omropfryslan.nl en in de Omrop-app. Soms live en anders als samenvatting terug te kijken.

(Advertentie)
(Advertentie)