VIDEO: het IepenUP verkiezingsdebat

13 mrt 2019 - 19:58

Volgende week, woensdag 20 maart, mag heel Nederland weer naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. In IepenUP strijden verschillende partijen in een debat over stellingen waar ook het publiek bij betrokken wordt.

De kandidaten debatteren over belangrijke onderwerpen zoals de werkgelegenheid, de legacy van LF2018 en de Friese taal en cultuur. Daarnaast kunnen mensen in het publiek vragen stellen aan de kandidaten.

Elke woensdag staan in het programma de actualiteiten in de wereld centraal. Hoe leven wij met zijn allen, welke subgroepen maken daar deel van uit en hoe zorgen wij ervoor dat wij elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.

Iedereen kan aan komen waaien en meedoen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma begint elke woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslan.nl, in de Omrop-app en op de Facebooksite van Omrop Fryslan. Meer informatie over IepenUP is te vinden op de Facebooksite. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar en Neushoorn Café en LF2018.

(Advertentie)
(Advertentie)