Harkemase Boys overtuigend voorbij DOVO

Voetbalclub Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag na een sterke eerste helft gewonnen van VV DOVO uit Veenendaal. Op sportpark De Bosk in Harkema werd het 3-1 voor de gastheren.
© Orange Pictures
In de 25ste minuut zette Dennis van Duinen Harkemase Boys op voorsprong. Tien minuten later was het 2-0 door Iloba Achuna, die zijn eerste officiële treffer voor de Harkiten maakten.
Vlak voor rust bracht Robert Stelpstra zijn team zelfs nog een derde goal. Uit een voorzet van Renken maakte Stelpstra er met een kopbal 3-0 van. Het enige doelpunt van DOVO viel uit een strafschop. Enrico Patrick passeerde daarbij nog maar net keeper Jansema.