UNIS Flyers verliezen in eigen huis met 2-4 van AHOUD Devils

De ijshockeyers van UNIS Flyers hebben vrijdagavond de halve finale om de landstitel verloren van AHOUD Devils uit Nijmegen. In Thialf werd het via de periodestanden 2-0, 0-2 en 0-2 uiteindelijk 2-4.
© Martin de Jong
Al binnen een minuut scoorden de Flyers. Het was Marco Postma die de puck in het net schoot. Daarna kwam de wedstrijd langzaam op gang. De 2-0 werd na zeven minuten gescoord door Ronald Wurm.

Tweede periode

De tweede periode leek voor de AHOUD Devils te zijn. De rust was nog niet voorbij op ze wisten al te scoren: 2-1. Niet lang daarna scoorden de Nijmegenaren ook de 2-2.

Derde periode

De Devils slaagden er daarna in om de voorsprong te pakken. Aan het einde van de laatste periode was het nogmaals raak en was het verlies voor de Flyers definitief: het werd 2-4.
Winnaar AHOUD Devils speelt komende week woensdag de finale in Tilburg. Hijs Hokij Den Haag , dat in de andere halve finale won van Geleeen is dan de tegenstander.