Cambuur vrijdag naar Roda JC: Conraad vervangt Robertha

14 feb 2019 - 19:45

Cambuur speelt vrijdag de lastige uitwedstrijd in Limburg tegen Roda JC. De Leeuwarders kunnen in vergelijking met afgelopen week geen beroep doen op Nigel Robertha. De spits is geblesseerd aan zijn knie. Zijn vervanger in de basis wordt Tyrone Conraad.

Verder verandert trainer René Hake niets aan de basisopstelling. Ook Kevin van Kippersluis, Issa Kallon, Robert van Koesveld en Jordy van Deelen zijn nog altijd geblesseerd.

Goed gevoel

Cambuur heeft na het gelijkspel tegen NEC afgelopen week het goede gevoel weer wat te pakken. Roda JC staat vier punten voor op Cambuur. Het staat in de competitie allemaal dichtbij elkaar. Hake: "Het is een wekelijkse tombola. Wij moeten weer toe naar een goede serie, dan pak je plekken op de ranglijst. Maar het is allemaal heel onvoorspelbaar."

Roda JC ook wisselvallig

De wisselvalligheid geldt ook voor Roda JC. Na een goede serie hebben de Limburgers de laatste twee competitiewedstrijden verloren. Afgelopen week was Jong Ajax met 5-1 te sterk voor Roda JC.

Trainer René Hake over dat verlies van Roda: "Dat zal bij hen hard aangekomen zijn. Aan de andere kant kan dat voor de wedstrijd tegen ons voor extra motivatie zorgen. We hebben gezien waar bij Roda JC voor ons de ruimtes liggen. Maar alles draait om de uitvoering."

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal Roda JC
(advertinsje)