Riemer van der Velde teleurgesteld over verhaal Gerry Hamstra in VI

07 feb 2019 - 10:41

Riemer van der Velde is verbijsterd over de uitspraken van Gerry Hamstra in voetbalblad Voetbal International. Daarin zegt de technisch manager van SC Heerenveen dat hij twee jaar geleden Van der Velde gevraagd had om hem te helpen, maar dat Van der Velde dat niet wilde. Volgens Van der Velde is dat een onzinverhaal. "Daar ben ik teleurgesteld over."

Riemer van der Velde - Foto: OF

Hamstra vertelt in het voetbalblad het volgende: "Toen ik bij sc Heerenveen begon ben ik bij hem langs geweest en heb ik hem gevraagd wat hij voor Heerenveen zou kunnen doen, omdat ik dacht én denk dat hij de club enorm kan helpen. Wel heb ik toen gezegd dat ik wel mijn eigen beslissingen wilde kunnen nemen. Hij moest daarover nadenken en heeft uiteindelijk 'nee' gezegd."

Van der Velde is verbijsterd over de uitlatingen van Hamstra. "Ik heb met verbazing kennis genomen van zijn uitspraken. Hij (Hamstra, red.) is één keer bij mij op bezoek geweest en heeft toen aangegeven dat hij zijn eigen gang wilde gaan. Dat hij niet langer gebruik van mij wou maken als scout of als adviseur. Ik heb toen aangegeven dat ik er begrip voor heb dat hij zijn eigen keuzes maakt. Hij is uiteindelijk de nieuwe man. Maar dan nu, bijna drie jaar na dato, zo'n onzinverhaal houden, daar ben ik teleurgesteld over."

(advertinsje)