Flinke nederlaag voor Flyers tegen koploper Geleen

Een flinke nederlaag voor de ijshockeyers van de UNIS Flyers. Zondag verloren zij met 7-2 in een uitwedstrijd van koploper Eaters Geleen. De Flyers hadden de koppositie kunnen overnemen, maar de ploeg uit Heerenveen liep bijna de hele wedstrijd achter de feiten aan.
Alleen in de eerste periode konden de Flyers nog met Geleen meekomen. Geleen kwam op voorsprong, toen Nick Verschuren de 1-0 scoorde. Vlak voor het einde van de eerste periode wist Pippo Limnell echter de gelijkmaker te scoren.
Halverwege de tweede helft kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Lukasz Bartak maakte de 2-1 en nog geen minuut later zette Matthew Beer de 3-1 op het scorebord. Adam Bezak zorgde nog wel voor een aansluitingstreffer: 3-2.
In de laatste periode was Geleen meteen van start. Verschuren scoorde al snel met powerplay en Bartak zorgde voor de 5-2. Het lukte Verschuren daarna nog twee keer om zijn naam op het scoreformulier te zetten. Hij bepaalde de 7-2 eindstand.