Basketballers Aris verliezen na comeback in Den Helder

De basketballers van Aris moesten zaterdagavond in Den Helder hun meerdere erkennen in de Den Helder Suns. De wedstrijd om de zesde plaats in de competitie ging voor de ploeg van coach Tony van den Bosch met 76-66 verloren.
© Twitter @Aris_Leeuwarden
Na het eerste kwart stonden de Leeuwarders met 15-11 achter. In een productief tweede gedeelte van de wedstrijd scoorden beide ploegen flink wat punten. Aris en Den Helder gingen met 43-44 de rust in.

Aris komt terug

Na de onderbreking kwam Aris bijna terug tot op gelijke hoogte. De achterstand werd met 52-50 bijna goedgemaakt. In het vierde kwart liepen de Den Helder Suns echter weer uit. De thuisploeg pakte daarna met 76-66 de winst.
Woensdagavond staat de volgende wedstrijd van de Leeuwarders op het programma. Dan nemen ze het op tegen en in Leiden.