Aris heeft nu ook een vervanger voor Johnny Williams

Basketbalclub Aris Leeuwarden heeft een nieuwe speler aangetrokken, als vervanger van point-guard Johnny Williams. Het gaat om de 23-jarige Darian Anderson. De 1,86 meter lange spelverdeler kwam de afgelopen vier jaar in actie voor de universiteit van Fairleigh Dickinson, dat uitkomt in de Northeast Conference. Hij scoorde daar veel. In zijn juniorjaar (het derde jaar) kwam hij tot 17 punten per wedstrijd, in zijn seniorjaar tot 14,2 punten per wedstrijd en drie assists.
Darian Anderson © Aris
In januari raakte Anderson geblesseerd aan zijn enkelbanden en daardoor miste hij de laatste twee maanden van zijn collegejaren. Hij is nu weer topfit. Darian Anderson sluit zich na de kerstdagen aan bij Aris, als alle papieren in orde zijn.
Anderson is aangetrokken als vervanger van Johnny Williams. Die had Aris gevraagd om ontbinding van zijn contract, vanwege een slepende blessure.

Osaikhwuwuomwan

Maandag haalde Aris ook al oude bekende Craig Osaikhwuwuomwan terug naar Leeuwarden. Hij moet Leonardo Eltink vervangen, die eerder dit seizoen ook al afscheid nam bij de Leeuwarders.