Bekerwedstrijd SC Heerenveen kan toch doorgaan

18 des 2018 - 17:11

De bekerwedstrijd van SC Heerenveen tegen ODIN'59 in Velsen kan woensdagavond toch doorgaan. Er zijn volgens de gemeente voldoende maatregelen genomen om mogelijke parkeeroverlast te voorkomen.

Foto: www.orange-pictures.nl

Zo zijn er extra parkeerplekken gevonden en kunnen supporters van SC Heerenveen hun auto op een apart parkeerterrein zetten. Er worden bovendien extra verkeersregelaars ingezet. Het bestuur van ODIN heeft de fans van de club opgeroepen om zoveel mogelijk te carpoolen, of het openbaar vervoer of de fiets te pakken.

De burgemeester van Velsen had gedreigd met een verbod vanwege parkeerproblemen bij het stadion. ODIN'59 komt uit Heemskerk, maar omdat de lichtinstallatie op het eigen sportpark niet goed genoeg is, wordt de wedstrijd in het stadion van Telstar in Velsen gespeeld. De wedstrijd is uitverkocht, evenals het optreden van cabaretier Youp van 't Hek in de schouwburg in de buurt van het stadion.

Het stadion en de schouwburg delen een parkeerterrein, maar dat is te klein als beide uitverkocht zijn. De politie waarschuwt wel dat er streng toezicht zal zijn en dat foutparkeerders een boete krijgen.

(advertinsje)
(advertinsje)