Vrouwenelftal SC Heerenveen na de rust onderuit tegen Twente

14 des 2018 - 22:02

De vrouwen van SC Heerenveen hebben de wedstrijd tegen FC Twente vrijdagavond verloren. Op sportpark Skoatterwâld werd het 0-2. Beide goals vielen na de rust.

Argyffoto Kerstin Casparij - Foto: www.orange-pictures.nl

De eerste helft begon rustig. Na negen minuten kreeg middenvelder Kerstin Casparij echter wel een grote kans. Haar schot belandde naast het doel. In het verloop van de eerste helft leken de vrouwen uit Twente de sterkere ploeg. De vrouwen van SC Heerenveen hadden het zwaar, maar er vielen geen goals.

In de tweede helft was dat anders. De vrouwen van FC Twente gingen er meteen vol voor en Joëlle Smits scoorde de 0-1. Daarna vielen er lange tijd geen goals, maar net voor het einde van de wedstrijd lukte het Smits nog een keer te scoren. De stand werd daardoor 0-2 en dat was ook de eindstand.

De ploeg van trainer Roeland ten Berge blijft op de zevende plek staan in de eredivisie voor het vrouwenvoetbal. Aanstaande dinsdag speelt Heerenveen weer thuis. PEC Zwolle, die in de lijst één plaats boven de dames van SC Heerenveen staat, is dan de tegenstander.

(Advertentie)
(Advertentie)