Amateurvoetbal: VV Buitenpost en ONS onderuit, Harkemase Boys wint in slotfase

08 des 2018 - 19:23

De voetballers van VV Buitenpost moesten zaterdagmiddag op het eigen sportpark hun meerdere erkennen in Flevo Boys. In Buitenpost verloren de gastheren van de bezoekers uit Emmeloord: 1-3. In de derde divisie ging ONS Sneek ook onderuit. Tegen Noordwijk werd het 1-2. Voetbalclub Harkemase Boys pakte in de slotfase wel drie punten, tegen Jong FC Groningen.

Keeper Kevin van der Meulen fan VV Bûtenpost - Foto: www.orange-pictures.nl

Al in de tweede minuut kwam Flevo Boys op voorsprong. Vlak na rust lag de bal weer in het net en stond Buitenpost met 0-2 achter. Rob Dijkstra maakte niet veel later de aansluitingstreffer in de 53e minuut, maar veel verder kwam VV Buitenpost niet meer. Vlak voor het eindsignaal van de scheidsrechter gooide de ploeg uit Emmeloord de wedstrijd op slot: 1-3.

Verlies voor ONS Sneek

In de derde divisie verloor ONS zaterdagmiddag van Noordwijk. Op het Zuidersportpark eindigde de wedstrijd in 1-2. Alle drie goals werden gemaakt in de tweede helft. Het enige Sneker doelpunt kwam van Yumé Ramos.

Winst Harkemase Boys in slotfase

Voor Harkemase Boys eindigde de wedstrijd tegen Jong FC Groningen nog fantastisch. De twee ploegen leken op een gelijkspel af te gaan, maar in de blessuretijd pakten de mannen uit Harkema toch de winst. Een doelpunt van Jochem van Putten betekende de 0-1 en daarmee drie punten.

Foto: Orange Pictures
(advertinsje)
(advertinsje)