Zwaarbevochten punt voor zaalvoetbalsters Drachtster Boys in Amsterdam

07 des 2018 - 22:27

De zaalvoetbalvrouwen van Drachtster Boys hebben vrijdagavond in Amsterdam een zwaarbevochten punt gepakt. In een spannend duel tegen Os Lusitanos werd het uiteindelijk 3-3 in sporthal Aristos.

Foto: twitter @dftda1

Het eerste doelpunt van Drachtster Boys kwam van de voet van Aafke de Hoek, die de bal uit de tweede linie hard binnenschoot. Het was ook het enige doelpunt van de eerste helft. Na de rust brak het duel helemaal open. De wedstrijd was maar net weer aan de gang toen Michelle Playfair de gelijkmaker op het scorebord zette.

Spannende tweede helft

Twee minuten later kwam Drachtster Boys op voorsprong door captain Jessie Prijs, maar Petra Verbeek was scherp en bracht de Amsterdammers op gelijke hoogte. Niet veel later zette Prijs de Boys op 2-3, maar ook toen werd al snel de gelijkmaker genoteerd. Playfair tikte binnen na een pass van Bouchra Moudou. Ondanks enkele kansen in de slotfase bleef het scorebord na het laatste signaal op 3-3 staan.

Ook punt voor Avanti

Avanti pakte vrijdagavond thuis in Stiens een punt tegen de vrouwen van Hovocubo uit Hoorn. Ook in Stiens bleef het bij 3-3. Si Shut Hau was met twee doelpunten belangrijk bij het behaalde punt voor Avanti.

(Advertentie)
(Advertentie)