Hake hoopt dat Cambuur zichzelf tegen FC Eindhoven wel beloont

29 nov 2018 - 13:53

SC Cambuur kreeg de laatste twee wedstrijden de complimenten, maar het resulteerde niet in een overwinning. Vrijdag zal dat anders moeten, als FC Eindhoven op bezoek komt in het Cambuurstadion. Trainer René Hake hoopt dat zijn ploeg zichzelf nu wel beloont. Hij stuurt dezelfde elf spelers het veld in: "Sinds we met die elf spelen, komen we zichtbaar beter aan voetballen toe. Aanvallend laten we meer zien."

René Hake

De Leeuwarders treffen in FC Eindhoven de nummer vijftien van de eerste divisie. "Ze zijn heel slecht begonnen en hadden daarna een goede fase", zegt Hake. "Het is een ploeg die voorin over veel snelheid beschikt en vooral in de omschakeling gevaarlijk is."

Issa Kallon staat vrijdag voor de derde keer op rij in de basis. Hij is blij dat hij nu het vertrouwen krijgt van de trainer. "Dat is mooi. Het is even anders geweest, maar ik ben blij dat ik nu van waarde kan zijn voor het team."

Issa Kallon

De wedstrijd tussen SC Cambuur en FC Eindhoven begint vrijdagavond om 20.00 uur. Het is live te volgen bij Omrop Fryslân op de radio. Het commentaar vanuit het Cambuurstadion wordt verzorgd door verslaggever Andor Faber.

(Advertentie)
(Advertentie)