LIVE: Jet van Nieuwkerk in IepenUP Live

28 nov 2018 - 19:56

Woensdagavond is Jet van Nieuwkerk te gast in IepenUP Live. De dochter van DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk geeft aan de hand van videofragmenten haar visie op de huidige situatie in ons land. Presentator Jacco de Boer zal het met haar hebben over eten, hypes bij het koken en Orthorexia, de benaming voor mensen die alleen maar het meest gezonde eten willen hebben.

LIVE: Jet van Nieuwkerk yn IepenUP Live

Volgens Jet van Nieuwkerk moeten mensen een gezond leven niet te zwaar voor zichzelf maken. Wanneer je de lat te hoog legt, kun je het ook niet volhouden. Als je daarin de balans kunt vinden, dan heb je de sleutel tot een gezond en gelukkig leven gevonden, zo is haar opvatting daarover.

Ieder woensdag staan in het programma de actualiteiten in de wereld centraal. Hoe leven wij met z'n allen, welke subgroepen maken daar deel van uit en hoe zorgen wij ervoor dat wij elkaar vaken ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.

Iedereen kan aan komen waaien en meedoen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma start elke woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslan.nl, in de Omrop-app en op de Facebook-pagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op de Facebook-pagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar, Neushoorn Café en LF2018.

(Advertentie)
(Advertentie)