De officiële aftermovie van LF2018: "Dit jaar is nooit voorbij"

25 nov 2018 - 22:25

Met de officiële aftermovie van LF2018 neemt de organisatie ons nog één keer mee naar verschillende hoogtepunten van dit jaar in Fryslân. We zien beelden van bijvoorbeeld de opening van LF2018, de Escher-tentoonstelling, Lost in the Greenhouse, de 11Fountains, de Reuzen van Royal de Luxe, 8ste dag en De Stormruiter.

Maar ook is er aandacht voor het Friese landschap, dat volgens de stem in de video ons podium is, een juweeltje dat beschermd moet worden. Daarbij toont de video beelden van de weides, stranden, kanalen en meren.

Ook zitten er verschillende boodschappen in de video. "Met ambitie komt uitdaging, met verwachting komt teleurstelling", is een van die boodschappen. En: "Geef jonge artiesten een kans en nieuwe stemmen een podium."

Energie vasthouden

De makers roepen ons op om de energie van dit jaar vast te houden: "Laten we verder bouwen op dit jaar en de cultuur de weg laten wijzen." En dat sámen. "We hebben elkaar nodig om de weg voor ons vooruit te bouwen. Dit jaar gaat nooit voorbij. Laten we samen dromen, doen en anders zijn. Laten we doorgaan dapper en creatief te zijn. Want onze toekomst is nu."

En als afsluiter: "We zijn nog maar net begonnen..."

Trefwoorden: 
LF2018 aftermovie
(advertinsje)
(advertinsje)