Omrop TIP: PietCast #15 -20 in de media, de tocht, de winter en bodemdaling

25 nov 2018 - 13:32

Het weer is een van de onderwerpen waarover het meest wordt gepraat. Voor de mensen die zijn geïnteresseerd in meer dan alleen de voorspelling voor de komende dagen is er de PietCast. Een podcast met weerman Piet Paulusma en presentator Wim Brons.

Piet Paulusma - Foto: Omrop Fryslân

In de vorige PietCast zei Piet dat het wel -20 kan worden deze winter. Wim Brons, nooit uit op onnodige sensatie, relativeert dit en zet dat niet in de kop van het nieuwsbericht als clickbait. Een week later herhaalt Piet zijn -20 uitspraak in andere media en waren de koppen in chocoladeletters niet van de lucht. Wim neemt deze aflevering met Piet door hoe zoiets werkt en of hij weet dat zo'n -20 uitspraak eruit gepikt zal worden.

Verder meer over de komende winter, de exacte datum van de Elfstedentocht en we hebben het over de bodemdaling. Dit alles in een goede en ontspannen sfeer uiteraard, want we hebben de tijd: een kleine 20 minuten achtergronden-bij-het-weer-praat. Stay tuned!

PietCast 15

De PietCast is te vinden in iTunes. Of in je eigen favoriete podcastprogramma via RSS. Alles over het weer is natuurlijk te vinden op Omropfryslan.nl/waar.

(Advertentie)
(Advertentie)