Krappe overwinning LDODK op DeetosSnel

25 nov 2018 - 09:30

De korfballers van LDODK hebben zaterdagavond met minimaal verschil gewonnen van DeetosSnel uit Dordrecht. In de eigen sporthal werd het 24-23, na een ruststand 13-10. Ondanks de winst, waren de Gorredijksters niet tevreden over hun spel.

LDODK - Foto: Jurjen Smid / LDODK.nl

"De ploeg is erg kritisch op zichzelf", zei trainer Henk Jan Mulder na afloop van de krappe winst. "Ze zijn hier ook echt niet tevreden mee. Er is nog werk aan de winkel." LDODK en DeetosSnel waren de eerste helft in evenwicht. Net voor rust werd het verschil gemaakt door doelpunten van Tim Flokstra, Friso Boode, Erwin Zwart (2 keer) en Marlou Kuiper, zodat met een 13-10 voorsprong werd gerust.

LDODK breidde haar voorsprong in de tweede helft uit, maar liet DeetosSnel de laatste tien minuten nog gevaarlijk dichtbij komen. De winst ging uiteindelijk wel naar LDODK met het minimale verschil van 24-23. Speler Friso Boode was blij met de winst, maar teleurgesteld over het moeizame spel van zijn ploeg: "We moeten elke week wat beter gaan spelen, maar dit was bepaald niet beter dan vorige week."

Trefwoorden: 
korfbal LDODK
(advertinsje)
(advertinsje)