Verlies voor Flyers in overtime tegen Bulldogs Luik

UNIS Flyers is zaterdagavond tegen een verlies aangelopen in de BeNe-league. De Heerenvener ijshockeyers verloren in overtime van Bulldogs Luik. Het werd 3-2 voor de Belgen, na de periodestanden 0-0. 1-1 en 1-1.
Luik begon sterk aan de wedstrijd en Flyers-goalie Jeff Honebeeke moest direct in de eerste periode een aantal reddingen brengen om zijn team om de been te houden. Pas na een kwartier spelen kwam de ploeg van coach Mike Nason beter in de wedstrijd.
De Flyers kwamen goed uit de kleedkamer en Ronald Wurm en Pippo Limnell waren al gauw gevaarlijk voor de goal van Luik. Het waren echter de Bulldogs die na 23 minuten als eerste op het scorebord kwamen, na een goal van DeSmet. Lang konden de Belgen niet van de voorsprong genieten, want Tony Demelinne maakte snel de 1-1. Beide ploegen kregen nog talrijke kansen, maar er werd niet meer gescoord in de tweede periode.
Vroeg in de derde periode scoorden Luik, via Matheson, en de Flyers, via Adam Bezak, beiden opnieuw. Bij een 2-2 stand na de derde periode moest er een verlenging worden gespeeld. Daarin scoorde Luik, waardoor de Belgen er met de winst vandoor gingen in Thialf.