Teleurstelling overheerst bij Cambuur na gelijkspel tegen Volendam

18 nov 2018 - 08:39

Cambuur is niet blij met het gelijkspel in Volendam. Volgens trainer René Hake vertoonde Cambuur het betere spel in deze wedstrijd. "Deze uitslag is teleurstellend. We hadden onszelf moeten belonen. We hadden het beter moeten afdwingen. Het was geen topwedstrijd."

Hake ziet wel perspectief voor de komende wedstrijden. "We hebben de intentie getoond om naar voren te spelen, en ook kansen gecreëerd. Dat is in vergelijking met voorgaande wedstrijden wel een vooruitgang. Maar het is nog niet genoeg."

Kevin van Kippersluis maakte het enige Friese doelpunt. Van 2014 tot 2017 speelde hij bij Volendam. "Het is altijd leuk om je maatjes weer terug te zien. Maar ik had liever drie punten gehad. Dat zat er wel in."

"In de tweede helft creëren we veel mogelijkheden. Ik hoor net dat de scheids toegaf dat hij ons een tweede penalty had moeten geven. Dat is zuur. Op zulke momenten wordt een wedstrijd beslist."

In eerdere wedstrijden was het voor de Leeuwarders vaak lastig om kansen te creëren. Tegen Volendam lukte dat wel. "Naar mijn idee namen we wat meer risico, en dan zie je dat het vertrouwen er is. We hebben een paar goeie aanvallen opgezet."

"Het eerste doelpunt kwam letterlijk uit de lucht vallen. Dan zit het ook niet mee."

Foto: www.orange-pictures.nl
Trefwoorden: 
Cambuur voetbal
(advertinsje)
(advertinsje)