Harkemase Boys voor het eerst dit seizoen onderuit in eigen huis

Harkemase Boys heeft voor het eerst dit seizoen een thuiswedstrijd verloren. Op Sportpark De Bosk was de nummer twee van de derde divisie met 4-1 te sterk voor de ploeg uit Harkema. Met name in de eerste helft liet Harkemase Boys het afweten.
Quick Boys uit Katwijk kon in de eerste helft uitlopen naar een 3-0 voorsprong. Op slag van rust maakte Robert Stelpstra de 1-3. In de tweede helft speelde Harkemase Boys agressiever, maar het lukte niet om grote kansen te creëren.
In de slotfase kreeg Quick Boys voor de tweede keer een penalty. Daarmee kwam de eindstand op 4-1.

Thieme Klompe

De trainer van de Harkemase Boys was boos omdat de Quick Boys zo makkelijk konden scoren. "Het is een goede ploeg", zei Thieme Klompe, "ze gaan aan de wandel met je."
Thieme Klompe fan de Harkemase Boys
Volgens verdediger Joris Voest was er op een bepaald moment geen redden meer aan. "We hebben als team gefaald."
"Ik denk dat dit het verhaal van het hele seizoen is", zegt Voest. "Als je steeds zo begint, maak je het jezelf heel lastig."
Joris Voest - Harkemase Boys
In dezelfde divisie speelde ONS Sneek een uitwedstrijd tegen Hoek. Dat ligt bij Terneuzen. Sneek heeft met 2-1 verloren. Het doelpunt van ONS kwam van de voet van Yumé Ramos, uit een penalty.