LIVE: OMF concertconrours in Drachten

17 nov 2018 - 09:17

Op zaterdag 17 november is het OMF concertconcours live te zien en te horen bij Omrop Fryslân. Tien fanfares en brassbands doen in verschillende divisies mee in De Lawei in Drachten. Ze worden beoordeeld door een vakkundige jury. Omrop Fryslân is erbij en doet vanaf 13.20 uur live verslag op Omropfryslan.nl en de Omrop-app.

Koperkanaal

Alle muziek wordt opgenomen en is later te bekijken en beluisteren op het videokanaal en de audiostream 'Koperkanaal' fan Omrop Fryslân. De koralen zijn ook terug te horen in het radioprogramma Koperkanaal FM.

Koperkanaal is er speciaal voor de liefhebbers van de muziek van harmonie, fanfare en brassband. Koperkanaal bestaat uit livestreams van HaFaBra evenementen zoals het OMF concertconcours, het videokanaal op Youtube.com/user/OmropFryslan/channels, de audiostream Omropfryslan.nl/koperkanaal en het radioprogramma Koperkanaal FM (elke zondag tussen 6.00 en 8.00 uur op 'e radio).

Koperkanaal livestream met het OMF concertconcours: zaterdag 17 november vanaf 13.20 uur op Omropfryslan.nl en de Omrop-app.

(advertinsje)
(advertinsje)