Hake wisselt meerdere keren in opstelling Cambuur

16 nov 2018 - 14:38

SC Cambuur speelt zaterdagavond met een aantal nieuwe namen in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Die ploeg heeft maar drie punten minder dan de Leeuwarders en dus is het een belangrijke wedstrijd. Dat ziet trainer René Hake ook.

René Hake - Foto: www.orange-pictures.nl

De wijzigingen die de trainer doorvoert, zijn niet uit luxe. Matthew Steenvoorden speelt voor het eerst dit seizoen in de basis, omdat Emmanuel Mbende geblesseerd is aan zijn enkel. Andrejs Ciganiks speelt dit weekend twee keer met Letland en ontbreekt dus tegen Volendam. Er staat tegenover dat Justin Mathieu terugkomt van een schorsing.

René Hake

Ook Issa Kallon begint in de basis. Hoogstwaarschijnlijk verliest Tyrone Conraad zijn basisplaats. David Sambissa is zaterdag ook weer inzetbaar, nadat hij tegen Sparta zijn arm brak. Dat geldt ook voor Kevin Schindler.

Tegenstander Volendam doet het goed: de laatste zeven wedstrijden gingen niet verloren. "Ze doen het goed de laatste weken. Het is een lastige tegenstander", vertelt Hake. "Spelers die er het begin van het seizoen niet waren, zijn er nu wel." Sinds anderhalve maand is Hans de Koning daar trainer. Hij is de vervanger van Misha Salden, die werd ontslagen.

Matthew Steenvoorden

Trefwoorden: 
Cambuur René Hake FC Volendam
(Advertentie)
(Advertentie)