Dit zijn de eerste namen voor Into the Grave 2019

15 nov 2018 - 12:49

Metalfestival Into the Grave heeft woensdag de eerste namen voor 2019 bekendgemaakt, en daar zit een aantal grote bands bij. Zo mag de Zweedse band Meshuggah het Leeuwarder publiek verwennen met mathrock en brengt de Duitse band Powerwolf een stevige portie power metal. Het festival breidt daarnaast uit met een tweede podium.

Dit binne de earste nammen foar Into the Grave 2019

Naast Meshuggah komen ook de Amerikanen van Anthrax en Testament naar Into the Grave. Het festival heeft komend jaar ook een tweede podium. Het is de bedoeling dat met name de hardcore metalfans zich hier kunnen vermaken. Op het podium zal onder andere Sick Of It All optreden.

Het is nog niet duidelijk of het festival zal uitbreiden met een derde dag. Daar wordt over gesproken, maar er is nog geen besluit genomen. De verwachting is dat hier in december meer duidelijkheid over komt. Als de derde dag doorgaat, kunnen de mensen die een combiticket hebben gekocht, hier ook naartoe.

Foto: Omrop Fryslân

Into the Grave wordt volgend jaar voor de negende keer georganiseerd en zal opnieuw plaatsvinden op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden.

Trefwoorden: 
Ljouwert Into the Grave
(Advertentie)
(Advertentie)