VIDEO: IepenUP over Classic Gaming

14 nov 2018 - 19:30

Woensdagavond stond IepenUP Live in het kader van 'Classic Gaming'. Het ging over de eerste generatie van onder andere de PlayStation, Xbox, Nintendo, Atari en nog veel meer. Daarnaast vertelden Tim Laning, Ate van der Meer en Frank Bosman ons over welke rol games in hun leven spelen. Joris Hoebe bracht nog een ode aan de nieuwe game Red Dead Redemption 2.

IepenUP

Elke woensdag staan in het programma de actualiteiten in de wereld centraal. Hoe leven wij met elkaar, welke subgroepen maken daar deel vanuit en hoe zorgen we ervoor dat wij elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.

Iedereen kan komen aanwaaien en deelnemen aan de discussies in café De Backstage in poppodium De Neushoorn. Het programma begint iedere woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslan.nl, in de Omrop-app en op de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op de Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar en Neushoorn Café en LF2018.

Trefwoorden: 
IepenUP Gaming
(advertinsje)
(advertinsje)