Daniel Høegh mist 'Derby van het Noorden'

09 nov 2018 - 19:32

Sportclub Heerenveen-trainer Jan Olde Riekerink verandert niets aan zijn opstelling voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Dat betekent dat verdediger Daniel Høegh nog steeds last heeft van zijn heup. Zijn plek centraal wordt weer ingenomen door Kik Pierie. Daardoor krijgt linksback Lucas Woudenberg weer een basisplek.

Foto: www.orange-pictures.nl

Olde Riekerink kent het belang van de wedstrijd tegen FC Groningen. "Ik merk dat het een wedstrijd is die leeft bij de supporters. Dat ze in de jaren 70 tegen elkaar speelden in de eerste divisie en sinds de jaren negentig in de eredivisie. En dat de provincies aan elkaar grenzen, haha."

Jan Olde Riekerink oer Grins-Hearrenfean

Nemanja Mihajlovic beleeft tot nu toe geen geweldig seizoen. Sterker nog, sinds hij vorig jaar overkwam uit Servië is de jeugdinternational nog steeds niet doorgebroken. Dit seizoen speelde hij bijvoorbeeld drie keer in de basis, mocht hij een keer invallen en gaf hij tegen Excelsior (3-3) twee assists. "Ik blijf positief. Ik heb hier een mooi leven, mooier dan sommigen in mijn thuisland Servië."

Nemanja Mihajlovic

Vermoedelijke opstelling: Hahn, Floranus, Bulthuis, Pierie, Woudenberg, Rienstra, Thorsby, Vlap, Kobayashi, Lammers en Zeneli.

De wedstrijd FC Groningen - Heerenveen is zondag live te volgen op Omrop Fryslân Radio. De wedstrijd begint om 12.15 uur en commentator Roelof de Vries doet verslag.

(Advertentie)
(Advertentie)