LIVE: De Amerikaanse verkiezingen in IepenUP Live

07 nov 2018 - 19:35

Het is één dag na de verkiezingen in Trump zijn Amerika. Alle 435 zetels in het Huis van Afgevaardigden worden opnieuw verdeeld tussen Republikeinen en Democraten. Ook 35 van de 100 Senaatszetels worden opnieuw gekozen. Houdt Trump zijn Republikeinse meerderheid?

Samen met Amerika experts Sander Warmerdam, Bianca Isabella Pander, Maarten Zwiers en Jelte Olthof wordt er nagedacht over: Wat betekent de uitslag voor de Amerikaanse politiek?

In IepenUP wordt er live overgeschakeld naar mensen in New York, er is muziek van niemand minder dan Tim Knol, er wordt een pubquiz gedaan en er is poëzie van Cissy Joan.

IepenUP

Iedere woensdag staan in dit programma de actualiteiten in de wereld centraal. Hoe leven wij met elkaar samen, welke subgroepen maken daar deel van uit en hoe zorgen wij ervoor dat wij elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.

Iedereen kan aan komen waaien en meedoen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma begint iedere woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslân.nl, in de Omrop-app en op de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op de Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar en Neushoorn Café en LF2018.

(advertinsje)
(advertinsje)