LIVE: IepenUP met Wierd Duk

24 okt 2018 - 20:11

Journalist Wierd Duk maakt heel wat los in Nederland Opinieland. Hoe staat Nederland er volgens hem voor? Volg het vanaf 20.00 uur in de livestream van IepenUP. Langskomen in café De Backstage kan natuurlijk ook.

LIVE: IepenUP met Wierd Duk

Als verslaggever voor de Telegraaf is Wierd overal in het land te vinden om op zijn eigen manier op te schrijven over hoe Nederland ervoor staat. Dat levert hem, vooral op Twitter, veel waardering en ook afkeuring op.

Tussentijdse balans

Presentator Eric Ennema probeert met Duk een tussentijdse balans op te maken van zijn ontdekkingstocht van het hedendaagse Nederland. Wat is volgens hem gaande met de gemeenschap? Wat staat ons nog te wachten en welke trends, oplossingen en problemen voorziet hij voor de nabije toekomst?

Natuurlijk is er volop ruimte om met Wierd in discussie te gaan; in real life of in de reacties onder de Facebookstream. De muziek wordt verzorgd door de funk & soul band Samora en het gedicht komt van Annemarie Lindeboom.

IepenUP

Iedere woensdag staan in dit programma de actualiteiten in de wereld centraal. Hoe leven wij met elkaar samen, welke subgroepen maken daar deel van uit en hoe zorgen wij ervoor dat wij elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.

Iedereen kan aan komen waaien en meedoen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma begint iedere woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslân.nl, in de Omrop-app en op de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op de Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar en Neushoorn Café en LF2018.

(Advertentie)
(Advertentie)