Flyers verliezen topper in de beker

21 okt 2018 - 21:31

De UNIS Flyers hebben de bekertopper op bezoek bij Eaters Geleen met 6-4 verloren. In het bekertoernooi van het ijshockey zitten zeven ploegen in een poule en Geleen en de Flyers waren de enige twee teams die nog zonder verlies waren.

Foto: UNIS Flyers

Na zes minuten kwam Geleen op voorsprong. Lars van Sloun profiteerde van de powerplay en maakte de 1-0. Nick Verschuren maakte er in de eerste periode 2-0 van.

In de tweede periode vergrootte Lukasz de voorsprong voor Geleen. Halverwege de tweede periode deden de Flyers iets terug: in powerplay schoot Adam Bezak raak.

Spektakel

Het spektakel moest toen nog beginnen. De derde periode was nog maar net begonnen of Tony Demelinne maakte de aansluitingstreffer: 3-2. De gelijkmaker zat er niet in, want via Verschuren en Vadim Gyesbreghs werd het 5-2. Wel werd het weer spannend na de 5-3 van Demelinne en de 5-4 van Bezak.

Toen de Flyers alles op alles zetten voor de gelijkmaker, profiteerde Geleen van de ruimte. Gyesbreghs maakte de 6-4 en dat was ook de eindstand.

Aankomende wedstrijden

Komende zaterdag spelen de Flyers opnieuw een uitwedstrijd in de beker. Dan moeten de Feansters op bezoek bij de Amsterdam Tigers. Een dag later komen de Nijmegen Devils naar Heerenveen.

(Advertentie)
(Advertentie)