Trainer René Hake: "80 minuten niet thuis gegeven"

14 okt 2018 - 19:18

"We hebben vandaag een minuut of tien in de wedstrijd gezeten", zei René Hake, trainer van SC Cambuur, na afloop van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De ploeg uit Leeuwarden verloor met 3-0. "We wisten van tevoren dat het zwaar zou worden. Dat is niet erg, maar vandaag hebben we tien minuten goed gespeeld. Dat betekent dat we 80 minuten niet thuis hebben gegeven."

Trainer René Hake

"We zakten door de ondergrens"

Ook keeper Xavier Mous heeft niet het idee dat Cambuur echt in de wedstrijd heeft gezeten: "Misschien in het begin; toen we wat kansen kregen. Na de 1-0 van Sparta zakten we al vrij snel door de ondergrens."

Mous spaarde zijn ploeg na de 1-0 achterstand nog een hele tijd voor een groter verlies, door verscheidene voorzetten van Sparta te keren. Maar ook hij kon niet voorkomen dat Sparta uiteindelijk nog twee doelpunten maakte. "Het zat er vandaag niet in. We maakten echt domme fouten, waardoor de 2-0 en de 3-0 vallen. Ik kan er met m'n pet niet bij. We hebben dit over ons zelf afgeroepen", aldus de flink balende keeper.

Keeper Xavier Mous

Debuut Julian Calor

De debuterende Julian Calor baalt enorm van zijn eerste wedstrijd bij het eerste van Cambuur. "Het is zonde om op deze wijze mijn debuut te maken. En zonde van het resultaat. Het was echt een mindere wedstrijd."

Julian Calor

(Advertentie)
(Advertentie)