Freedsmerk: "Bij Beau haak ik af"

12 okt 2018 - 16:00

"Ik weet niet wat het is, maar ik kan niet tegen die man. Als Beau op tv is, dan haak ik af." Op de vrijdagsmarkt in Leeuwarden vroeg René Koster de mensen naar hun mening over de winnaars van de Televizier-awards, waarbij Beau van Erven Dorens de grote winnaar werd, en dat was één van de reacties.

Beau van Erven Dorens - Foto: ANP

Van Erven Dorens werd onderscheiden als beste tv-presentator en zijn programma 'Beau Five Days Inside' als beste programma. Sommige reacties waren zeer positief, maar veel mensen hadden het programma nog nooit gezien. De meesten dachten dat De Luizenmoeder de meeste prijzen zou krijgen.

Kruiden en kastanjes

Natuurlijk zaten er ook weer bijzondere reacties bij. Zo vertelde iemand zelf regelmatig op tv te komen als deskundige op het gebied van kruiden en kastanjes, terwijl een ander vertelde dat hij in zijn vrouwenhuishouding niks in heeft te brengen.

Een paar toeristen vertelden dat ze de televisie tegenwoordig niet echt misten, omdat ze blij verrast waren over al het moois dat Leeuwarden heeft te bieden: "Het is hier echt fantastisch!"

René Koster was op de freedsmerk

(advertinsje)