LIVE: IepenUP over vakmanschap

10 okt 2018 - 19:48

Hoe ouderwets zijn ambachten en wat kunnen we daarvan leren? Drie sprekers zullen het daarover hebben in de uitzending van IepenUP Live.

De gasten van deze uitzending zijn:

  • Ana Mestre uit Portugal. Ze is product designer en heeft na haar studie aan de TU Delft een stimulans gegeven aan de Portugese kurkindustrie. Die industrie staat onder druk door de komst van plastic kurken.
  • Eileen Blackmore is kunstenaar en de oprichter van House of Design. Zij organiseert projecten over duurzaamheid en maatschappelijke vraagstukken.
  • Aleid Brouwer, lector Doelgericht Ondernemen aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Zij richt zich op onderzoek naar vernieuwende bedrijfsmodellen.

IepenUP

Elke woensdag staan in het programma de actualiteiten van de wereld centraal; hoe leven we met zijn allen, wat voor subgroepen zijn daar onderdeel van en hoe zorgen we ervoor dat wij elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn onderwerpen die aan bod komen bij IepenUP.

Iedereen kan langskomen om mee te doen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma begint elke woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslan.nl, in de Omrop-app en op de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op hun Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar, Neushoorn Café en LF2018.

Trefwoorden: 
LF2018 IepenUP
(Advertentie)
(Advertentie)