Harkemase Boys verliest na 2-0 voorsprong van DOVO Veenendaal

In de derde divisie hebben de voetballers van de Harkemase Boys met 4-2 verloren van DOVO uit Veenendaal. En dat terwijl de Friezen eerst mei 2-0 voor stonden.
Al na een kwartier spelen had Harkemase Boys een voorsprong van 2-0. Beide doelpunten werden gemaakt door Robert Stelpstra, en het scheelde niet veel of het was een hattrick geweest. In de zeventiende minuut vloog zijn schot over de goal heen. Hij had de bal op de arm meegenomen, maar de arbitrage had het niet gezien.

Helemaal vrij

Twee minuten later vond DOVO de aansluiting door een doelpunt van Nanto Wormgoor. Hij stond helemaal vrij bij een corner. En nog voor de rust scoorde Mitchell de Zwart de gelijkmaker voor DOVO. Met 2-2 gingen beide ploegen de kleedkamer in.
Bylden fan de wedstriid
In de tweede helft zag het er slecht uit achterin bij de Harkemase Boys. Na 54 minuten scoorde DOVO-spits Joshua Patrick de 3-2. Mitchell de Zwart liep Jari Slort eruit, en Patrick kon vrij koppen. Harkemase Boys kreeg geen kans op de gelijkmaker. Kesly den Haag besliste de wedstrijd voor DOVO. 4-2.