Hake twijfelt over wijzigingen in opstelling Cambuur

27 sep 2018 - 13:38

Het is nog niet duidelijk met welke elf spelers Cambuur vrijdag speelt tegen Roda JC. Trainer René Hake weet het nog niet, omdat hij nog niet kan inschatten hoe fit sommige spelers zijn.

"Ik denk wel na over wijzigingen. We hebben rustig aan gedaan, maar spelers kunnen twee tot drie dagen na een wedstrijd nog klachten hebben." Dinsdag speelden de Leeuwarders in de beker nog 120 minuten tegen Scheveningen. Hake doet extra voorzichtig met spelers die dit seizoen al eens geblesseerd waren, zoals Karim Rossi, Nigel Robertha en Justin Mathieu.

Het ligt dicht bij elkaar.

René Hake

Roda JC is de nummer negen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg heeft vier punten minder dan Cambuur, maar volgens Hake zit er met name in de aanval veel kwaliteit bij de Limburgers. "Roda heeft een behoorlijke ploeg. Voorin zijn ze sterk en ze kunnen daarin veel variatie aanbrengen. Het wordt een van de moeilijkste wedstrijden tot nu toe. Het ligt dicht bij elkaar."

Matthew Steenvoorden is nog niet fit na zijn blessure aan zijn voet. Jordy van Deelen is wel weer inzetbaar. Hij viel tegen Scheveningen uit met een hoofdblessure. Er zit nog wel een blauwe plek onder zijn oog, maar de rechtsback verwacht dat hij tegen de ploeg uit Kerkrade gewoon weer kan spelen.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal René Hake
(advertinsje)
(advertinsje)