Cambuur speelt vrijdag in sfeerloze ambiance uit tegen Jong FC Utrecht

20 sep 2018 - 16:38

Cambuur speelt vrijdag de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in De Galgenwaard. Met zo'n 600 toeschouwers zal de ambiance in Utrecht vrij sfeerloos zijn en moet het allemaal wel heel sterk uit de spelers zelf komen.

Trainer René Hake

Cambuurtrainer René Hake wou donderdag na de laatste training geen opstelling noemen. Hij is er nog niet helemaal over uit, zegt hij. "Ik denk erover na iets te veranderen. Ik was tevreden met het resultaat vorige week, maar veel facetten moeten beter."

Schindler en Van Kippersluis zijn niet helemaal fit, maar het lijkt erop dat zij wel kunnen spelen. Hake: "Maar als het een te groot risico is, dan moet je daar met het oog op het programma rekening mee houden." De trainer van Cambuur zegt het niet met zoveel woorden, maar het zou kunnen dat Sai van Wermeskerken na een matige wedstrijd vorige week plaats moet maken voor Jordy van Deelen.

FC Utrecht staat op de zeventiende plek, met drie punten uit vijf wedstrijden. René Hake: "Ik kijk niet naar de positie op de ranglijst. Ik kijk hoe we voetballen, hoe we taken uitvoeren. We moeten, ongeacht de stand op de ranglijst, onze eigen dingen doen. Doen waar we goed in zijn." Van onderschatting wil Hake niks weten: "Deze wedstrijd wordt lastig zat."

Nigel Robertha

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Mous, Van Wermeskerken (Van Deelen), Mbende, Schilder, Sambissa; Schils, Schindler, Ciganiks, Mathieu; Van Kippersluis (Robertha), Rossi.

Trefwoorden: 
SC Cambuur Jong FC Utrecht
(Advertentie)
(Advertentie)