Voetbalvrouwen NOK in actie voor betere kleedkamers

03 sep 2018 - 12:50

De populariteit van vrouwenvoetbal is de afgelopen jaren flink toegenomen, waardoor de faciliteiten voor de speelsters niet meer voldoen. Sportvereniging NOK uit Oudemirdum wil daarom nu met een crowdfundingactie geld ophalen om twee nieuwe kleedkamers voor de speelsters te bouwen. Om dat geld op te halen, is een speciale promo en een ludieke 'challenge' bedacht.

Foto: SV NOK

Martine Witteveen speelster van NOK, over de giertankdouche

In de promo zijn de voetbalvrouwen van de club op zoek naar een kleedkamer, maar ze worden door de mannen steeds weggestuurd, omdat de kleedkamers al worden gebruikt. Als 'oplossing' komt er daarna een giertank, die water over de vrouwen spuit, als ware het een douche. Niet ideaal natuurlijk, en daarom wil de club investeren in het damesvoetbal - en dus in kleedkamers.

Dit is de promo die de vrouwen hebben gemaakt.

De promo fan de foutbalfroulju fan NOK

De sportvereniging organiseert nu een grote loterij met een totale loterij met een totale waarde van meer dan 25.000 euro. De hoop is dat die loterij genoeg geld oplevert om de kleedkamers te bouwen. De 1500 loten zijn niet goedkoop: mensen moeten 50 euro per lot neertellen.

Trefwoorden: 
Oudemirdum SV NOK damesvoetbal
(Advertentie)
(Advertentie)