Fenna Kalma en Oranje onder 20 in kwartfinale uitgeschakeld op WK

Het Nederlandse voetbalteam onder de 20, met Fenna Kalma uit Haskerhorne in de basis, is uitgeschakeld op het WK in Frankrijk. Engeland was in de kwartfinale met 2-1 te sterk.
Nederland kwam nog wel op voorsprong. Victoria Pelova schoot na elf minuten de 1-0 binnen. Ruim tien minuten later stond het er alweer heel anders voor: Georgia Stanway scoorde twee keer en zette Engeland op 2-1.
Vroeg in de tweede helft kreeg Naomi Pattiwael een grote kans op de gelijkmaker, maar Engeland-keeper Sandy MacIver bracht redding. Aan de andere kant kwam Oranje goed weg, toen Stanway de lat raakte. Ook Anna Patten raakte laat in de wedstrijd nog de lat voor Engeland.
Nederland kreeg in de slotfase geen grote kansen meer en dus eindigt het WK in de kwartfinale.