Veel bezorgde reacties over gezondheid van weerman Piet Paulusma

02 aug 2018 - 15:31

Bij Omrop Fryslân en op sociale media komen veel reacties binnen van luisteraars en kijkers die zich zorgen maken over de gezondheid van onze weerman Piet Paulusma. Piet werd woensdag tijdens zijn vakantie vanaf de camping met klachten opgenomen in het ziekenhuis. Momenteel gaat het naar omstandigheden redelijk goed met Piet.

Foto: Omrop Fryslân

Het weerbericht voor Omrop Fryslân televisie en bij SBS wordt voorlopig gedaan door zijn dochter Martsje Paulusma. De redactie van Hart van Nederland reageerde woensdagavond geschrokken op het bericht dat Piet was opgenomen in het ziekenhuis.

Volgens de redactie is het in ruim 20 jaar nog maar één keer gebeurd dat Piet bij het televisieweerbericht vervangen moest worden. Toen werd het ook gepresenteerd door Martsje. Op de radio wordt het weerbericht voor Omrop Fryslân voorlopig gedaan door zijn vaste vervanger Jan Jonkman.

Het weer van Piet hoort er gewoon bij en als hij er dan niet is, dan mis je hem direct.

Hoofdredacteur Klaas Geert Bakker van Omrop Fryslân

Ook op de redactie van Omrop Fryslân is geschrokken gereageerd op de ziekenhuisopname van Piet. "Onze luisteraars en kijkers zijn zó aan Piet gewend, dat het al snel opvalt als hij er niet is", zegt hoofdredacteur Klaas Geert Bakker. "Het weer van Piet hoort er gewoon bij en als hij er dan niet is, dan mis je hem direct. Gelukkig hebben we met Jan Jonkman en Piets dochter Martsje goede vervangers."

Mensen die een kaartje naar Piet willen sturen, kunnen dat doen via de Omrop. Wij zorgen er dan voor dat de post bij Piet bezorgd wordt. Het adres van de Omrop is:

Omrop Fryslân
Postbus 7600
8903 JP Ljouwert

(Advertentie)
(Advertentie)