Geen doelpunten in duel Cambuur tegen Jong Vitesse

Sportclub Cambuur heeft dinsdagavond een gelijkspel gehaald in de oefenwedstrijd tegen Jong Vitesse. Het duel, dat werd gespeeld in Epe, eindigde uiteindelijk in 0-0.
© Dijks Fotografie
Voor Cambuur hadden Daniels en Robertha in de eerste helft flinke kansen, maar ze konden die niet afmaken. Pas tegen het einde van het duel kwam Cambuur echt dichtbij. Een doelpunt van Calor in de 88ste minuut werd afgekeurd, omdat Mathieu de bal nog aanraakte toen hij buitenspel stond. Daarmee bleef het in Epe bij 0-0.
Opstelling Cambuur: Mous (46. Bijdevier), Van Wermeskerken (60. Mbende), Steenvoorden (60. Van Deelen), Van Koesveld (60. Claver), Claver (36. Sambissa), Daniels (60. Ciganiks), Calor (46. Schils), Schilder (46. Van den Beemt), Kallon (60. Mathieu), Conraad (60. Rossi), Van Koppersluis (13. Robertha (81. Calor)).