Wendy heeft haar doel van 125.000 euro voor immuuntherapie gehaald

17 jul 2018 - 13:47

Wendy Wagenaar, oorspronkelijk uit Drachten, heeft in een paar dagen tijd 125.000 euro opgehaald voor immuuntherapie in Duitsland. Wagenaar was de crowdfundingsactie begonnen omdat ze eierstokkanker heeft en in Nederland niet de behandeling kan krijgen die ze graag wil hebben.

Njonken it jild binne der ek ûnderdielen fan it kamerasysteem fan de winkel meinaam. De forinsyske plysje hat ûndersyk dien. De eigener fan de winkel docht oanjefte by de plysje. Der is alris earder - Foto: Eigen foto

De teller stond dinsdag aan het begin van de middag al op 126.250 euro. Dat is meer dan duizend euro boven het streefbedrag van 125.000 euro. Maandag gaf de jonge moeder al aan dat ze overdonderd was door de steun die ze kreeg.

Wendy is 40 jaar, heeft drie kleine kinderen en wil het geld gebruiken om speciale immuuntherapie te ondergaan in Duitsland. De mensen die haar nu steunen geven zowel kleine als hele grote bedragen. Donaties van meer dan 1000 euro zijn geen uitzondering.

Veel mensen laten ook een klein bericht achter voor Wagenaar. "Succes met de strijd, je verhaal gaf mij kippenvel. Ik hoop dat de behandeling aanslaat en jij je kinderen zult zien opgroeien!", schrijft een van de donateurs.

(advertinsje)
(advertinsje)