Cambuur wint oefenwedstrijd tegen Almere City

14 jul 2018 - 19:28

Cambuur heeft zaterdagmiddag in een oefenwedstrijd tegen Almere City met 2-0 gewonnen. Het duel werd gespeeld in Franeker. Het was de eerste serieuze oefenwedstrijd voor Cambuur in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Cambuurtrainer René Hake

In de eerste helft speelde Cambuur met de nieuwe aanwinsten, Mous, Sambissa, Schindler en Ciganiks. Cambuur was beter, kreeg ook wel kansjes, maar een goal zat er lang niet in. Toch gingen de Leeuwarders met een voorsprong de rust in. Aanvaller Karim Rossi kon de 1-0 maken na een fout in de verdediging van Almere City.

Karim Rossi makke in doelpunt

In de tweede helft kwamen er tien nieuwe namen in het veld voor Cambuur. Trainer René Hake liet alleen keeper Xavier Mous staan. Met een paar goede reddingen kon hij zich onderscheiden door de gelijkmaker tegen te houden. Aan het eind van de wedstrijd werd de voorsprong verdubbeld. Rutger Etten, die in het veld was gekomen voor Daniels, kon een voorzet van Kallon binnenschieten.

Opstelling Cambuur eerste helft: Mous; Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Sambissa; Schindler, Boerlage, Ciganiks; Mathieu, Rossi, Robertha.

Opstelling Cambuur tweede helft: Mous; Van Deelen, Mbende, Van Koesveld, Claver; Daniels (Etten), Schils, Calor; Kallon, Conraad, Van Kippersluis.

Trefwoorden: 
Cambuur voetbal Almere City
(Advertentie)
(Advertentie)