Oude liefde terug in het leven van Piet Paulusma

09 jul 2018 - 11:32

Piet Paulusma pakt zijn oude liefde weer op en wordt dj bij Omrop Fryslân. Al jaren is Piet Paulusma succesvol als weerman. Maar naast zijn liefde voor het weer heeft Piet ook een andere liefde: de muziek. Vanaf maandag 9 juli is Piet iedere werkdag als dj te horen in het programma Weistra op wei, van 16.00 tot 19.00 uur bij Omrop Fryslân.

Foto: Omrop Fryslân

Pietplaat

Tussen alle monitoren met weerkaarten staat vanaf nu een draaitafel, waarmee dj Piet Paulusma dagelijks zijn Pietplaat zal laten horen aan de luisteraars van Omrop Fryslân. Iedere dag haalt Piet Paulusma een andere plaat uit zijn favorieten en bestempelt die als Pietplaat van de dag.

Wat veel mensen niet weten, is dat de Friese weerman vroeger een populaire dj was. "Toen ik jonger was, was ik altijd een wat verlegen jongen. Toch weerhield dat me niet om als dj aan de slag te gaan. Het dj'en begon gewoon thuis met een draaitafel. Later draaide ik ook op schoolfeesten en langzaam maar zeker ook op grotere feesten. En nu mag ik dus mijn eigen Pietplaat presenteren bij Omrop Fryslân, zo is de cirkel weer rond."

Vanaf maandag 9 juli is Piet iedere werkdag als dj te horen in het programma Weistra op wei, van 16.00 tot 19.00 uur bij Omrop Fryslân op 92.2FM.

Trefwoorden: 
Piet Paulusma
(advertinsje)
(advertinsje)