LF2018-kettingevenement 8ste dag kan nog veel vrijwilligers gebruiken

02 jul 2018 - 18:16

Het LF2018-evenement 8ste dag, dat komende zondag plaatsvindt in de Leeuwarder binnenstad, kan nog veel vrijwilligers gebruiken. Bij 8ste dag werken tientallen projecten met elkaar aan een vijf uur durende culturele en sociale kettingreactie. Alle schakels hebben een eigen plek op de route en worden in beweging gezet door de vorige schakel.

Foto: Omrop Fryslân

Om alles goed te laten verlopen, zijn er veel vrijwilligers nodig. En die kan de organisatie nog wel gebruiken. Vooral aan algemene vrijwilligers, zoals informatiemedewerkers, chauffeurs, opbouwers en afbrekers en cateringmedewerkers is nog behoefte. En voor de matrassendomino zoekt de organisatie ook nog mensen. De bedoeling is dat er 350 mensen met een matras op de rug één voor één omvallen. De matrassen zorgen voor een zachte landing.

Op de website van 8ste dag staat meer informatie over waar vrijwilligers aan mee kunnen helpen. Aanmelden als vrijwilliger kan hier.

Vanwege de omvang en het tempo van de kettingreactie kunnen bezoekers aan het evenement lang niet alle schakels goed bekijken, of de route op tempo meelopen. Daarom wordt de volledige kettingreactie gefilmd door Omrop Fryslân. Dit is zondag van 13.00 tot 18.00 uur live te zien bij Omrop Fryslân op tv, Omropfryslan.nl en op de Omrop-app.

Trefwoorden: 
LF2018 Omrop Fryslân 8ste Dag
(Advertentie)
(Advertentie)