Zanger Rinus niet langer op YouTube te zien

23 jun 2018 - 14:55

Verschillende clips van Zanger Rinus zijn op YouTube miljoenen keren bekeken. Maar dat kan nu niet meer. Al een week lang krijgen belangstellenden zwart beeld te zien op de site en de melding "Deze video bevat content van rinuszingt en is niet beschikbaar in je land". Zanger Rinus begrijpt er niks van.

Manager Dennis Franke staat ook voor een raadsel. ""We kregen de eerste melding van Rinus. Die had van zijn buurvrouw te horen gekregen dat zijn clips het niet meer deden. Toen heeft hij mij gebeld. Vanaf dat moment heb ik geprobeerd om YouTube te bereiken. Dat is onmogelijk. We zitten met de handen in het haar."

Voor degene die ervoor kan zorgen dat de clips weer online komen, heeft Rinus een beloning in het vooruitzicht gesteld: een optreden van Rinus zelf. Gratis. Tot nu toe heeft ook deze actie niet geholpen

Harm Weistra belt in Weistra op Wei met manager Dennis Franke van Zanger Rinus

Dat de clips niet meer te zien zijn, komt op een heel vervelend moment, zegt Franke. Het nieuwste nummer van Rinus gaat namelijk over het Belgisch voetbalelftal, de Rode Duivels, dat op dit moment op het WK actief is. "Maar nog voor het eerste doelpunt van de Belgen was die hit offline."

Trefwoorden: 
Drachten YouTube Zanger Rinus
(Advertentie)
(Advertentie)