Werkzaamheden aan de N359 tussen Lemmer en Sondel gaan door

21 jun 2018 - 19:21

De werkzaamheden aan de provinciale weg tussen Lemmer en Sondel gaan weer verder. Vanaf 28 juni gaat aannemer Reimert BV verder met werken aan de N359. De provincie en de aannemer hebben deze week een akkoord bereikt. Er was een probleem met de weg, die zou makkelijk verzakken.

Impressie van de nieuwe N359 - Foto: Provinsje Fryslân

Er worden eisen gesteld aan het asfalt en de fundering van de weg. Tot nu toe was dat niet in orde. Een deel van de eerder aangebrachte fundering zal nu worden vervangen door de aannemer. Daarna krijgt de weg nieuw asfalt. Provincie en aannemer staan achter deze oplossing.

Verder krijgt de N359 een groene middenstreep, om aan te geven dat het een weg is waar je 100 kilometer per uur mag rijden. Provincie en aannemer staan achter deze oplossing.

De werkzaamheden duren tot 12 juli, dus tot die tijd moet het verkeer rekening houden met oponthoud. 's Avonds en 's nachts wordt de weg afgesloten tussen: maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli van 20.00 tot 6.00 uur, én op maandag 9 en dinsdag 10 juli van 20.00 tot 6.00 uur. Met gele borden wordt de omleidingsroute aangegeven.

Trefwoorden: 
weg Lemmer werk Sondel
(Advertentie)
(Advertentie)