Evenement 8ste dag live te volgen op Omrop Fryslân

21 jun 2018 - 12:39

8ste dag moet een van de pareltjes van LF2018 worden. Het is een kettingreactie die op 8 juli 2018 zal gaan plaatsvinden in Leeuwarden. Het hele evenement moet in totaal vijf uren duren, en bestaat uit zowel culturele als sociale schakels. Een schakel kan een domino van boeken zijn, of een lied, of een groepje vissers. Alle schakels hebben een eigen plaats op de route en worden in beweging gezet door de vorige schakel.

Foto: Omrop Fryslan

Vanwege de grootte en het tempo van de kettingreactie kunnen de bezoekers aan het evenement onmogelijk alle schakels goed bekijken of de route op tempo meelopen. Daarom wordt de volledige kettingreactie gefilmd door Omrop Fryslân. Dit zal live te zien zijn bij Omrop Fryslân op TV, Omropfryslan.nl en op de Omrop app. Daarnaast worden de beelden ook live getoond op het Wilhelminaplein, het Oldehoofsterkerkhof en het Waagplein. Het is namelijk de bedoeling dat daar grote schermen komen te staan, waarop de uitzending live te volgen zal zijn.

De live-uitzending wordt gepresenteerd door Miranda Werkman in samenwerking met Marijke Roskam. ClausMedia is creatief producent van 8ste dag.

Meer informatie over de 8ste Dag en alle schakels is te vinden op de website www.8stedag.nl.

Trefwoorden: 
Omrop Fryslân 8ste Dag
(Advertentie)
(Advertentie)