Algemeen directeur NDC Dina Boonstra stopt

18 jun 2018 - 19:52

Algemeen directeur Dina Boonstra van de NDC Mediagroep legt haar functie per 1 augustus neer. Ze heeft vier jaar leiding gegeven aan het noordelijke mediabedrijf. In die tijd is de NDC uit grote financiële problemen geklommen en heeft het weer een leidende positie in Noord-Nederland.

Foto: ANP XTRA

Bij haar aantreden kondigde Dina Boonstra meteen een grote reorganisatie aan, die noodzakelijk was om te bezuinigen. In de jaren die volgden raakte de NDC meer en meer uit de schulden en nam het bedrijf andere mediaorganisaties over, zoals Boom Uitgevers Nieuwsmedia. De omzet groeit en de NDC is meer en meer een media-marketingbedrijf geworden.

Dina Boonstra stopt bij NDC

Volgens Boonstra gaat de NDC een nieuwe fase in en daarbij hoort nieuw leiderschap. Ze is trots op wat de afgelopen tijd is bereikt: "NDC mediagroep heeft de afgelopen jaren haar leidende positie in de noordelijke samenleving herwonnen. De medewerkers werken vol zelfvertrouwen aan de uitvoering van de cross-mediale strategie. Ik ben er trots op aan dat proces leiding te hebben gegeven."

De NDC denkt nog na over wie Dina Boonstra gaat opvolgen.

Trefwoorden: 
NDC Dina Boonstra
(advertinsje)